تأمین گوار ارگانیک گواهی شده برای استفاده در مواد غذایی با درجه متفاوت

ما تولید کننده پیشرو در تولید پودر صمغ گوار درجه یک به منظور استفاده در مواد غذایی با کیفیت عالی هستیم که تمام مشخصات مربوط به مواد غذایی را حفظ می کند و برای انواع مختلفی از شرکت های مواد غذایی درجه بنده شده و همچنین در مصارف خانگی و آشپزخانه ها تیز قابل استفاده است. این پودر برای محلول سازی و غلیظ سازی محلول استفاده می شود. این پودر نیاز یک خانواده یا یک سر آشپز رستوران را برآورده می کند. پودر گوار ما صد درصد در ایران تولید شده و ارگانیک می باشد.

کاربردهای فراوان پودر گوار در محصولات نانوایی

پودر صمغ گوار باعث بهبود بافت و ساختار نان می شود در حالی که همزمان به عملکرد خمیر و ماندگاری کمک می کند. این ماده همچنین سبب یکنواختی و بهم پیوستگی مناسب مواد موجود در محصولات پخته شده بدون گلوتن می شود و معروف است که خمیر را غلیظ می کند و از جدا شدن آن جلوگیری می کند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

سبب اتصال گوشت و سوسیس و کالباس

سبب اتصال گوشت با سایر مواد در فراوردهای مانند سوسیس و کالباس می باشد.
این ماده سبب چسبیدن گوشت با سایر مواد در اینگونه فراورده ها گوشتی شده و باعث جدب آب آزاد می گردد. ضمن اینکه سرعت این جریان را بهبود می بخشد و
از جدایی و از هم گسیختگی مواد تشکیل دهنده آن جلوگیری می کند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

یک تثبیت کننده در پنیر فرآوری شده

به عنوان یک تثبیت کننده در تهیه پنیر فرآوری شده عمل می کند و کیفیت بافت آن را بهبود می بخشد

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

استفاده از گوار توسط تولیدکنندگان انواع بستی

خاصیت بافت، شکل و ماندگاری بستنی را بهبود می بخشد.
پودر گوار مقاومت در برابر ذوب شدن بستنی را بهبود می بخشد و رشد بلورهای یخ و لاکتوز را در فرایند تولید کاهش می دهد.
کیفیت و یکنواختی خامه در بستنی را بهبود می بخشد و آبکی شدن آن را کاهش می دهد و همچنین به حفظ ویسکوزیته بستنی کمک می کند.

 

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *